Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση  που το προϊόν το οποίο λάβατε είναι ελαττωματικό ή
είναι διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής και τα έξοδα επαν-αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τη Papoutsis-Stavridis.gr.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί και επιθυμείτε αλλαγή με άλλο προϊόν ή εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, αλλά θέλετε να τα επιστρέψετε για προσωπικούς λόγους, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τη Papoutsis-Stavridis.gr αν πρόκειται για την πρώτη σας παραγγελία και αποκλειστικά εσάς για κάθε επόμενη σας παραγγελία. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά.

Στις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο σταθερό 22530 23570 ή με email στο papstaae@hotmail.com και να αναφέρετε το περιστατικό.

 

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές ή επιστροφές για ηλεκτρονικές παραγγελίες εντός Ελλάδος, μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος, οι αλλαγές ή επιστροφές για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, θα πρέπει τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί και να μην έχει γίνει αφαίρεση του barcode.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος.

Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω, το Papoutsis-Stavridis.gr δεν δέχεται να προχωρήσει σε αλλαγή και ο πελάτης παραλαμβάνει εκ νέου την αρχική του παραγγελία και επιβαρύνεται εκ νέου με όλα τα έξοδα αποστολής.

 

 

 

Προχωρήστε στην επιστροφή των προϊόντων ως εξής:

Αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να αντικαταστήσετε με ένα σημείωμα στο οποίο θα αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία αναφέροντας πως πρόκειται για αλλαγή.  Η αποστολή του δέματος θα πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία ταχύ-μεταφορικής  που τα παραλάβατε.
Μόλις παραλάβουμε το δέμας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να μας υποδείξετε τα νέα είδη που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε.

Αναμενόμενος χρόνος αλλαγής 3-4 εργάσιμες ημέρες.

 

Διεύθυνση επιστροφών:
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Α.Ε.
Αρίσβη Καλλονής, Λέσβος
Τ.Κ. 81107
Τηλέφωνο: 22530 23570